Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Τα απαραίτητα του μακιγιάζ για την άνοιξη 2016!

Τα απαραίτητα προϊόντα του ανοιξιάτικου μακιγιάζ

Τώρα που μπήκε επίσημα η άνοιξη ήρθε η ώρα να οργανώσουμε το νεσεσέρ μας με τα απαραίτητα καλλυντικά για το καθημερινό μακιγιάζ μας. Το χειμώνα συνήθως το μακιγιάζ μας έχει έντονες και σκούρες αποχρώσεις. Αντίθετα, την άνοιξη έχουμε προτίμηση σε φωτεινά και ζωηρά χρώματα που  θα αναδείξουν τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας. 

Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τα προϊόντα που έχω στο νεσεσέρ μου αυτή την εποχή και ίσως σου δώσει έμπνευση να οργανώσεις και εσύ το δικό σου.








Αντηλιακό                                                                                                                                                   
αντηλιακο με spf 50
αντηλιακό vichy με spf 50
                                                                                                 
Είναι πλέον γνωστό ότι το αντηλιακό δεν είναι απαραίτητο μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ακτίνες του ήλιου είναι βλαβερές όλους τους μήνες του χρόνου.









Κατάλληλη βάση 
garnier bb miracle skin
bb garnier miracle skin
vichy dermablend 
Ανάλογα με τις ανάγκες  και τις ατέλειες (αν έχεις) της επιδερμίδας σου μπορείς να επιλέξεις ότι θέλεις όσον αφορά την κάλυψη. Αν θέλεις κάτι ελαφρύ που να δίνει ομοιομορφία επέλεξε μια ενυδατική με χρώμα ή μία bb-dd-cc cream. Για την περίπτωση που έχεις σημάδια ή ακμή μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα make up που να καλύπτει τις ατέλειες σου. Εγώ προσωπικά αυτήν την εποχή χρησιμοποιώ την bb cream της garnier η οποία προσφέρει   ομοιομορφία, ελαφριά κάλυψη και φυσική λάμψη.


Concealer 
radiant illuminator
radiant illuminator
fit me maybelline
Ένα ελαφρύ concealer χαρίζει φως στις περιοχές που το έχουν ανάγκη. Αν έχεις πρόβλημα με μαύρους κύκλους μπορείς να τους καλύψεις πρώτα με το make up ή με ένα concealer στο χρώμα στης επιδερμίδας σου (ή και πιο σκούρο) και στη συνέχεια να δώσεις φως στο βλέμμα σου με ένα λίγο πιο ανοιχτόχρωμο concealer. Αν βάλεις κατευθείαν ανοιχτόχρωμο concealer στους μαύρους κύκλους θα τονίσεις περισσότερο το πρόβλημα και δεν θα το διορθώσεις.


Mascara
extra volume mascara
magnalash radiant
Είναι από τα πιο σημαντικά προϊόντα του μακιγιάζ. 
Μία mascara δίνει ένταση στο βλέμμα. Ειδικά αν χρησιμοποιήσεις ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο. Μην φοβηθείς να βάλεις πολλές στρώσεις. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Επίσης, για τις πιο τολμηρές μία μάσκαρα με χρώμα είναι ότι καλύτερο. Εγώ παραμένω στη διαχρονική επιλογή του μαύρου χρώματος.


Ρουζ
L'oreal le blush no 105 rose dragee

Φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω το ρουζ με το οποίο θα δώσεις την απαραίτητη ζωντάνια στα ζυγωματικά σου . Ένα ρουζ σε αποχρώσεις του ροζ είναι must have για αυτή την εποχή.






Bronzer
master sculpt maybelline
master sculpt maybelline
Πλέον θεωρείται από τα πιο βασικά εργαλεία του μακιγιάζ και δεν θα διαφωνήσω. Δίνει την απαραίτητη ζεστασιά στο πρόσωπο. Με κατάλληλη χρήση χαρίζει γωνίες εκεί που χρειάζεται (οι λεγόμενες φωτοσκιάσεις - contouring). Βάλε λίγο κάτω από τα κόκαλα των ζυγωματικών, στους κροτάφους και κάτω από το πιγούνι. Στο youtube θα βρεις πολλά make up tutorials  που δείχνουν το κατάλληλο contouring ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.
Αν μάλιστα δεν θέλεις να έχεις πολλά πράγματα στο νεσεσέρ σου μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις το bronzer και σαν σκιά ματιών. Τοποθέτησε λίγο στην κόγχη του ματιού σου (κάτω από το κόκκαλο) και με μία κίνηση θα έχεις δώσει βάθος στο βλέμμα σου.


Κραγιόν σε ροζ αποχρώσεις

revlon colorburst no 205
erre due 112 liquid mat lipstick
seventeen supreme lipstick no 201
erre due lip pencil no 64
andriana karembeu the gloss no 010
goldern rose vison lipstick no 104
Όπως το χειμώνα το δαμασκηνί είναι must έτσι και την άνοιξη έχουμε το ροζ χρώμα. Όλες οι αποχρώσεις του ρoζ και του ροδακινί είναι υπέροχες και ταιριάζουν στις περισσότερες. Φυσικά το κόκκινο είναι η διαχρονική επιλογή που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις.












Στα καταστήματα καλλυντικών θα βρεις μεγάλη γκάμα από ροζ αποχρώσεις. Σίγουρα θα βρεις μία που να ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σου.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι τα προϊόντα που παρουσιάζονται είναι καθαρά δικές μου επιλογές και δεν πρόκειται για διαφήμιση. Επίσης, εσείς μπορείτε να επιλέξετε όποιο προϊόν θέλετε να έχετε στο νεσεσέρ σας από οποιαδήποτε εταιρεία. Εγώ απλά σας δείχνω ιδέες.
Εσείς ποια προϊόντα χρησιμοποιείτε την άνοιξη; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά  που σας έδειξα; Θα ήθελα πολύ να μάθω και τη δική σας γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου